Pentru cei care au câştigat deja o experienţă sexuală pic mai mult, dar încă mai au unele complicaţii pentru a face dragoste cum ar fi durerea, aici am cateva sfaturi pentru a reduce senzaţiile dureroase atunci cand suntem cu partenerul nostru. Unii oameni au atât de mult experienta sexuala de durere poate fi pentru totdeauna victime, unele femei pur şi simplu au un vagin foarte înguste, altele sunt foarte sensibile, în cazul unor oameni pot simti durere, deoarece acestea nu au fost încă făcut sau nu de gând să faci circumcizia.
A face dragoste nu ar trebui sa doara niciodată, în schimb ar trebui să fie foarte plăcut, pentru că este că veţi avea sex de placere. Dacă pentru orice motiv, nu sunteţi o femeie, sau daca partenerul tau este o femeie şi o mulţime de durere, atunci când practicarea sexului protejat, din cauza peretii vaginali sunt aflate la distanţe mici una de alta, adică având o constituţie vaginal îngust, pentru a depăşi această împotriva timp şi pentru a trece de la durere la placere pot face mai multe lucruri. Noi încercăm natural pentru a reduce durerea place? Este foarte simplu, trebuie să facem este stimularea prima femeie de a pune un deget pentru a începe să fie lubrifiate, foarte umed această dată a introdus un deget al doilea şi ai stimula, de asemenea, la faţa locului G pentru a nu se mai simte niciun disconfort, introduce apoi un deget al treilea şi aşa continuu până când nu mai poate mai mult, asa ca vaginul ei a fost complet dilatat şi gata de a primi penis, fără nici o durere. Daca o femeie lubrifiaza sau nimic pic, apoi trebuie să ne folosim lubrifianţi speciale pentru a face dragoste, pe baza de apa lubrifianţi şi chiar dilata vagin la anus, pentru a face dragoste pentru anul în cazul în care sunteţi interesat fără a fi rănit.
În cazul bărbaţilor nu este normal să se simtă durere în cazul în care un om se simte durerea este, probabil, deoarece femeile sunt aproape sau nu ungeţi bine, atunci soluţia este aceeaşi ca la punctul precedent, în cazul în care, dimpotrivă, să o sau partenerul ei nu este om fericirea este doare şi apoi dacă această asigurare ar trebui să meargă la un specialist, deoarece se poate datora unei infecţii, sau pur şi simplu pentru că circumcizia a fost practicat în acest caz, medicul specialist ar trebui să ofere o soluţie care se face după o consultaţie medicală .
Ştii cum să facă dragoste fără a fi rănit, sper că acest lucru a fost foarte util site-ul, care trebuie să fi fost, pentru că este, fără îndoială, soluţia pentru a avea zero plăcut dureros!