A face dragoste pe telefon este de fapt foarte usor, nu are cunoştinţele şi echipamentele necesare sunt foarte uşor pentru a obţine. Pentru a face dragoste pe telefon doar doi oameni la un nivel minim, deşi nu am auzit de sex în grup la telefon nu ar fi surprinzător ca cineva sa angajat în sau că cineva vrea să joace, glume destul de bun în cele din urmă, înapoi la subiect doar are nevoie de cel puţin un cuplu şi două telefoane.
Secretul pentru a face dragoste bună prin telefon este încrederea şi libertatea găsit, nu putem fi temut dacă vom practica aceasta tehnica, pentru că pur şi simplu nu va fi distractiv şi mult mai puţin interesant. Acest articol nu lista ce măsuri, sau să dea instrucţiuni clare ca a face sex prin telefon este intotdeauna o experienta diferita pentru fiecare cuplu.
Primul lucru de făcut este un apel, după iubitor se angajeze intr-o conversatie ar trebui să meargă încet iluminat foc şi ar trebui să începem să vorbim despre cele mai fierbinţi subiecte, teme erotice, despre dorinţele lor şi despre ceea ce fiecare ar face în cazul în care acestea au fost împreună la acel moment. Fi natural să aibă un chat ca vreau să spun este lent, dar puternic excita şi înainte să-l cunoască şi va ridica bărbat şi femeie şi nu vor fi atenuate, în plus faţă de fiecare şi nu va fi involuntar a început să se deda organele genitale. Odată ce acestea sunt la acel moment el adopte, spune partenerul dumneavoastră dacă sunteţi un om spune ca este erect, iar dacă sunteţi o femeie spune-i că este umed, adresaţi-vă apoi partenerul tau sa se masturbeze şi să meargă în detaliu tot ceea ce este descrierea sentimentul ca sa-ti imaginezi fiind penetrat, sau în cazul în care un om spune-i ca unul îşi imaginează că această penetrant, menţinerea acestei activităţi agitat pentru a ajunge la orgasm.
Cum sa faci dragoste pe telefon este o întrebare care într-adevăr nu ar trebui să existe pentru că este o activitate care trebuie să fie dezvoltate în cel mai natural şi intuitiv cu putinţă, cu toate acestea, niciodata nu doare puţin o instrucţiune şi îndrumare pentru a îmbunătăţi experienţa în general.