Una dintre cele mai mari secrete de dragoste constă în momentul şi locul. Un număr mare de factori intra in joc atunci când vine vorba de o petrecere sau o întâlnire de neuitat intim, un loc potrivit intr-un gigant poate influenţa modul în care ne sunt sensibile la partenerul tau, un loc potrivit în funcţie de care alegeţi puteţi adăuga la întâlnire sexuală mai mult de un dram de pasiune şi emoţie, poate fi, de asemenea, locul pe care stabileşte că întâlnirea să fie romantic şi iubitor, pe scurt, un loc bun pentru a face dragoste poate fi determinant teribil de influent în modul în care ne percepem partenerul nostru in timpul actului sexual.
Mai jos vom numele 3 locuri ideale pentru a face dragoste care considerare noastre pot adăuga condiment mult la relaţia, poate servi pentru a crea mediul perfect pentru o dragoste foarte romantică.
Locurile cele mai bune trei sunt:
1. Pe acoperişul unei clădiri: În cazul în care Beatles a fost interesant să joace un concert in acest loc ma credeti cand spun ca pentru tine si partenerul tau va fi chiar mai mult, fac dragoste în acest loc ar fi o experienta de neuitat pentru ambele. Sentimentul de a fi expuse, presimţire de descoperire, a peisajului şi mediului de la locul se va adăuga la actul sexual de acţiune mult şi splendoarea care oferă mai mult entuziasm, mai puternic şi emoţii.
2. Într-o pădure: Acest loc este foarte bun pentru cei care doresc să adauge condiment de relaţia lor ca poveste de dragoste. Pentru a romantico re nevoie doar de o faţă de masă pe care să se întindă, astfel că nimic nu interferează în sol la locul care este, de obicei, iarba, de asemenea, serveşte pentru a evita colmatarea de nimic, adică să menţină actul curat, alte lucru care au nevoie este o sticlă de vin şi un cuplu de băuturi, asta e tot. O pădure este un loc perfect pentru a face dragoste romantic, deoarece dă că pic nebun şi interesant în acest moment, dar, de asemenea, destul de romantic.
3. Într-o Lift: Nu este nevoie pentru a descrie sau să explice că un ascensor este ideal pentru adăugarea condiment la actul sexual este pur şi simplu un loc care va trezi tot felul de emotii si sentimente însoţite de un număr mare de orgasme foarte puternice.
Există trei locuri minunate pentru a face dragoste, fără îndoială, acestea sunt 3 din cele mai bune locuri pentru a fi cu partenerii noştri, dacă aveţi oportunitatea de a experimenta unele dintre aceste locuri nu uitaţi să se întoarcă şi să lăsaţi un comentariu spune-ne totul despre experienţa dumneavoastră adică tot ceea ce sa întâmplat, tot ce ati crezut, şi tot ceea ce simţea, bucuraţi-vă!